Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Mbledhja vjetore e grupit të përdoruesve të platformës SWIFT në Shqipëri (UGM)
When:
May 9, 2019 @ 3:23 pm – 4:23 pm
2019-05-09T15:23:00+00:00
2019-05-09T16:23:00+00:00

Më 9 maj, u organizua mbledhja vjetore e UGM-së. Takimi i punës u zhvillua në 2 pjesë dhe në të morën pjesë përfaqësues të bankave anëtare si p.sh.: drejtues të sigurisë së informacionit – CISO; drejtues të IT-së; persona të kontaktit të SWIFT-it. Të pranishëm, gjithashtu, edhe përfaqësues të Bankës së Shqipërisë.

Takimi u përqendrua në zhvillimet në platformën SWIFT dhe përditësimin e programeve të sigurisë së klientit dhe përputhshmërisë.

Gallery