Lider për 1 Ditë

23/03/2016

When:
March 23, 2016 @ 5:12 pm – 6:12 pm
2016-03-23T17:12:00-01:00
2016-03-23T18:12:00-01:00

Në 23 Mars, AAB u bashkua me një aktivitet të organizuar nga Junior Achievement Albania (JA). Gjatë
ditën e kësaj ngjarje, AAB mirëpriti një nxënës të shkollës së mesme, i cili ndoqi agjendën e Sekretarit të Përgjithshëm në të gjitha takimet e planifikuara gjatë ditës së punës. Studenti u njoh me stafin që punon me drejtuesin dhe gjithashtu iu dha një përmbledhje e strukturës organizative e institucionit pritës.