Leksion i hapur

9/03/2017

When:
March 9, 2017 @ 5:15 pm – 6:15 pm
2017-03-09T17:15:00-01:00
2017-03-09T18:15:00-01:00

Më 9 mars, Sekretari i Përgjithshëm i AAB mbajti një leksion të hapur me temën “Bankat,
ekonomia dhe biznesi “në Universitetin Evropian të Tiranës me pjesëmarrjen e studentëve nga
Fakulteti Financiar – Banka dhe studentët që ndjekin programet Master.

Foto