Leksion i hapur në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan

31/05/2018

When:
May 31, 2018 @ 1:00 pm – 2:00 pm
2018-05-31T13:00:00+00:00
2018-05-31T14:00:00+00:00

Në datë 31 maj 2018, AAB në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan organizoi një leksion të hapur me studentët e Fakultetit Ekonomik në këtë universitet.
Gjatë këtij leksioni i cili u drejtua nga Ediola Biçaku dhe Glejdja Hibraj, Drejtuese të Departamenteve të Auditit të Brendshëm respektivisht në bankat Intesa SanPaolo Shqipëri dhe Fibank Shqipëri, studentët u njohën me rolin dhe funksionet e auditimit të brendshëm në institucionet financiare.

Foto