Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Leksion i hapur mbi edukimin financiar
When:
June 2, 2022 @ 8:11 am – 9:11 am
2022-06-02T08:11:00+02:00
2022-06-02T09:11:00+02:00

Në 31 maj 2022, AAB zhvilloi një leksion të hapur me studentët me studentë të vitit të tretë të Fakultetit Ekonomik, Dega Financë – Bankë, në Universitetin Europian të Tiranës (UET). Leksioni mbi “Bakingun Personal” u drejtues nga znj. Iva Ikonomi (Zheku), Drejtore e Shitjes me Pakicë, Fibank, e cila u foli studentëve mbi marrëdhënien me bankën, huamarrjen, transparencën dhe përdorimin e produkteve dhe shërbimeve bankare. Ky event u organizua në kuadër të promovimit të edukimit financiar dhe bashkëpunimit me akademinë.