Leksion i hapur – Leadership Management

17/04/2014

When:
April 17, 2014 @ 10:22 am – 11:22 am
2014-04-17T10:22:00+00:00
2014-04-17T11:22:00+00:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

Leadership Management

Shoqata Shqiptare e Bankave dhe UET ju ftojnë në një leksion të hapur me Dr. Paul Gauci.

Ditën e enjte, dt. 17.04.2014, në orën 18.30, salla A-307.

Foto