Leksion i hapur

30/05/2017

When:
May 30, 2017 @ 5:24 pm – 6:24 pm
2017-05-30T17:24:00+00:00
2017-05-30T18:24:00+00:00
Më 30 maj, një grup studentësh nga Fakulteti i Financës dhe Ekonomisë në Universitetin Epoka vizituan ambientet e AAB-së. Studentët u pritën nga Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, i cili bëri një prezantim të AAB-së, aktivitetet e saj dhe zhvillimet në sistemin bankar. Ky aktivitet u ndoq me pjesëmarrjen e një eksperti bankar në një leksion të hapur të organizuar me këta studentë në kuadër të Javës së Parasë. Përvojat komunitare, siç ishte kjo vizitë, kanë një ndikim të madh të studentët dhe zgjerojnë mësim-nxënien e gomave.

Foto