Leksion i hapur

5/04/2017

When:
April 5, 2017 @ 5:20 pm – 6:20 pm
2017-04-05T17:20:00+00:00
2017-04-05T18:20:00+00:00

Më 5 prill, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së organizoi një leksion me temë “Sistemi bankar në Shqipëri “. Në këtë leksion morën pjesë studentët e Fakultetit të Administrimit të Biznes dhe Informatikë Ekonomike në Universitetin Metropolitan të Tiranës (UMT). Gjithashtu, UMT mirëpriti nxënësit e shkollës Teknike Ekonomike, të cilët u bënë pjesë e leksioni në kuadër të lëndës “Paraja dhe Banka” që zhvillojnë në gjimnaz.

Foto