Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Konferenca e Tretë e AAB-së “Bankat për zhvillim të qëndrueshëm”
When:
March 11, 2022 @ 12:56 pm – 1:56 pm
2022-03-11T12:56:00+01:00
2022-03-11T13:56:00+01:00

 

Rreth konferencës

 

Konferenca organizohet nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) me rastin e 20 vjetorit të themelimit saj. Kjo ngjarje do të sigurojë pjesëmarrjen e institucioneve ndërkombëtare dhe kombëtare, politikë – bërësit dhe institucionet financiare për të diskutuar zhvillimet e fundit në një sërë temash për zhvillimin e qëndrueshëm.
Në kuadër të ndërgjegjësimit të shoqërisë dhe industrisë bankare për një zhvillim të qëndrueshëm, në konferencë janë të ftuar dhe anëtarët e shoqatave të bankave të rajonit.

Sesioni i parë i konferencës përmban fjalime / prezantime me temë rolin dhe përgjegjësitë për një të ardhme të qëndrueshme.

Sesioni i dytë i konferencës ka prezantime të shoqatave bankare të rajonit dhe diskutim të përgjithshëm mbi temat e paracaktuara.

 

Folësit

Shiko Folësit

 

Pjesëmarrës

Përfaqësues të bankave anëtare, përfaqësues nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Banka e Shqipërisë, Banka Botërore, UNEP FI, Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, (BERZH), Banka Evropiane e Investimeve, Federata Evropiane Bankare, shoqatat e bankave të rajonit, përfaqësues të organizatave jo-fitimprurëse dhe rretheve akademike dhe media.

Programi

 

Prezantime

Njoftim për shtyp