Konferenca e Dytë Kombëtare për “Sfidat e zhvillimit ekonomik të Shqipërisë”

27/05/2016

When:
May 27, 2016 @ 5:09 pm – 6:09 pm
2016-05-27T17:09:00+00:00
2016-05-27T18:09:00+00:00

Më 27 Maj, Departamenti i Financave pranë Fakultetit Ekonomik në Universitetin e Tiranës organizoi Konferencën e Dytë Kombëtare për “Sfidat e zhvillimit ekonomik të Shqipërisë”. Këtij aktiviteti u bashkuan me pjesëmarrës nga fusha të ndryshme të kërkimit shkencor, studentët dhe ekspertë të ekonomisë, me synim dhënien e një kontributi konkret për zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe financiar. Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, gjatë fjalimit të tij u përqendrua në rëndësia e Edukimit Financiar dhe shprehu mirënjohjen për ekipin e Fakultetit Ekonomik, i cili ishte një nga pjesëmarrësit dhe fitoi vendin e parë në një nga konkurset e organizuara gjatë Javës e Parasë.