Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Java e Parasë 2022_Rinia dhe bankingu digjital: Leksione të hapura në universitete
When:
March 25, 2022 @ 8:13 am – 9:13 am
2022-03-25T08:13:00+01:00
2022-03-25T09:13:00+01:00

Në datat 24 dhe 25 Mars 2022, në kuadër të Javës së Parasë, në bashkëpunim me bankat anëtare, AAB organizoi leksione të hapura me temë “Rinia dhe Bankingu Digjital”. Përfaqësuesit e bankës ndërgjegjësuan studentët për rëndësinë e kulturës financiare si pjesë e arsimit të përgjithshëm. Gjatë leksioneve u prezantua prioriteti që kanë bankat drejt plotësimit të nevojave të klientëve përmes kanaleve digjitale, pasi ndryshimi i sjelljes konsumatore i detyron bankat të ofrojnë produkte dhe shërbime jo vetëm në mënyrë tradicionale.

E ardhmja i përket mënyrës digjitale!

Leksionet u organizuan në bashkëpunim me disa universitete:

Fakulteti i Shkencave të Natyrës (FSHN)
Universiteti Epoka
Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Universiteti i Biznesit i Tiranës (TBU)
Universiteti Luigj Gurakuqi, Shkodër,
Universiteti Aleksandër Xhuvani, Elbasan.