Innovation Management

15/12/2020

When:
December 15, 2020 @ 9:00 am – December 16, 2020 @ 1:00 pm
2020-12-15T09:00:00+01:00
2020-12-16T13:00:00+01:00

Transformimi digjital dhe inovacioni janë dy temat që ndërlidhen dhe shtjellohen nga trajneri Michael Dell, CEO & Chief Disruptor i Warp Innovation, i cili ka një eksperiencë mbi 20-vjeçare në këtë fushë, duke operuar me sukses nëpërmjet zyrave të tij në Vienë dhe Nju jork.

 

 

Programi