Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Promovimi i librit “Hapat e Parë në Financë”
When:
February 11, 2022 @ 1:58 pm – 2:58 pm
2022-02-11T13:58:00+01:00
2022-02-11T14:58:00+01:00

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) më datë 9 shkurt 2022, promovoi në mjediset e shkollës “Emin Duraku” në Tiranë, botimin në shqip të librit “Hapat e parë në financë”. Promovimi i librit u bë në prani të drejtoreshës dhe nxënësve të klasave të nënta të shkollës, të cilët ndoqën me interes prezantimin.

Veprimtaria promovuese vijoi  me informimin mbi konkursin “Kuizi i Parasë”. Ky konkurs do të organizohet në 30 mars nga AAB.