Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Forumi i dytë i auditimit të brendshëm: Përgjegjshmëria ndaj grupeve të interesit
When:
October 13, 2017 @ 5:02 pm – 6:02 pm
2017-10-13T17:02:00+00:00
2017-10-13T18:02:00+00:00
Where:
Tiranë
Shqipëria
Forumi i dytë i auditimit të brendshëm: Përgjegjshmëria ndaj grupeve të interesit @ Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

13 tetor 2017

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) në bashkëpunim me Institutin Shqiptar të Audituesve të Brendshëm (AIIA), organizuan Forumin e dytë të auditimit të brendshëm të titulluar: “Përgjegjshmëria ndaj grupeve të interesit”. Ky forum ishte një mundësi e shkëlqyer për grupet kryesore të interesit, për të shprehur pikëpamjet e tyre mbi njohuritë, perspektivat dhe rekomandimet e kërkuara nga audituesit e brendshëm, për të lehtësuar arritjen e objektivave. Aktiviteti u ndoq jo vetëm nga auditues të brendshëm nga sektori bankar por në të morën pjesë dhe drejtues ekzekutiv të bankave, përfaqësues të Bankës së Shqipërisë, përfaqësues nga Banka Qëndrore e Kosovës, përfaqësues nga kompanitë ndërkombëtare të konsulencës dhe shoqata profesionale si dhe nga institucione financiare.

 

Gallery