Forumi i Studentëve të Financës

8/06/2018

When:
June 8, 2018 @ 5:37 pm – 6:37 pm
2018-06-08T17:37:00+00:00
2018-06-08T18:37:00+00:00

Më 8 qershor, Departamenti i Financës në Universitetin Evropian të Tiranës (UET) organizoi forum vjetorit të studentëve të këtij departamenti. Forumi i quajtur “Ndërmjetësit financiarë në Shqipëri: Problematikat dhe sfidat “u organizova në formatin e një konkursi, ku anëtarët e jurisë më vlerësuan mua çmime prezantimet më të mira. Pjesë e kësaj juri ishin përfaqësues nga Sekretariati i AAB-së, ABI Bank dhe Credins Bank.