Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Forumi i dytë SWIFT: Compliance Forum Albania
When:
May 5, 2015 @ 9:46 am – 10:46 am
2015-05-05T09:46:00+00:00
2015-05-05T10:46:00+00:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

5 Maj 2015

Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me SWIFT Austria, organizuan  Forumin e dytë SWIFT  Compliance Albania. Forumi zhvilloi punimet në datë 5 maj 2015, në mjediset e Sky Hotel në Tiranë dhe u ndoq nga përfaqësues të sistemit bankar në Shqipëri, përfaqësues të Bankës së Shqipërisë dhe CIS.

Ky forum u fokusua në SWIFT KYC dhe sanksionet.

Shkarko Axhendën

Gallery