Forumi Financiar: Eseja më e mirë

26/05/2016

When:
May 26, 2016 @ 4:46 pm – 5:46 pm
2016-05-26T16:46:00+00:00
2016-05-26T17:46:00+00:00

Më 26 Maj, Departamenti i Financës pranë Universitetit Evropian të Tiranës (UET) organizoi Forumin Vjetor të studentëve që janë pjesë e këtij departamenti. Gjatë këtij forumi, u prezantuan disa ese me tema që lidhen me bankat dhe financat. Forumi u organizua në formën e një konkursi, ku Komisioni ndau çmime për 3 prezantime. Këtë vit, fituesi i dytë i “Forumit Financiar: Çmimi “Eseja më e mirë” u dha nga AAB.


Foto