Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Digjitalizimi kundrejt parasë fizike
When:
May 24, 2022 @ 1:19 pm – 2:19 pm
2022-05-24T13:19:00+02:00
2022-05-24T14:19:00+02:00

 

Tema

Digjitalizimi kundrejt parasë fizike.

Data

14 qershor 2022

Temat që do të diskutohen:

  • Kanale alternative të pagesave
  • Ulja e cash-it në ekonomi dhe lufta ndaj informalitetit
  • Perdorimi i e-Albania nga bankat

Pjesëmarrës

Bankat anëtare, Banka e Shqipërisë, Zyra e Zëvendës Kryeministrit, Ministria e Financave dhe Ekonomisë, VISA, institucionet shtetërore, sektori financiar, shoqatat e biznesit, etj.

Forumi organizohet me mbështetjen e Paylink.

Agjenda

Komunikatë për zhvillimin e punimeve të forumit

Fjala e Kryetarit të AAB-së, z. Bledar Shella

Fjala e Guvernatorit Sejko

Prezantime

Gallery