Shoqata Shqiptare e Bankave organizon Darkën e Vitit të Ri

20/12/2017

When:
December 20, 2017 @ 11:43 am – 12:43 pm
2017-12-20T11:43:00-01:00
2017-12-20T12:43:00-01:00

Më 20 Dhjetor 2017, AAB organizoi darkën e fundit të vitit ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm dhe përfaqësues të bankave anëtare, të ftuar të veçantë nga Banka e Shqipërisë, si p.sh. Guvernatori, Zëvendës Guvernator i Parë dhe Zëvendës Guvernator i Dytë, Drejtori i Departamentit Mbikëqyrës dhe drejtues të tjerë, Shefi i Kabinetit të Guvernatorit, Drejtori i Agjencisë së Sigurimit të Depozitave dhe anëtarët e Bordit Botues të revistës “Bankieri”.