Aftësim në shitje dhe menaxhim shitjes

12/06/2019

When:
June 12, 2019 @ 1:41 pm – June 13, 2019 @ 2:41 pm
2019-06-12T13:41:00+00:00
2019-06-13T14:41:00+00:00
Dates 12-13 Qershor
Max nr pax: 15
Vendi Tiranë
Trainer Alexandra Kasmi