Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
AAB organizon takim me gazetarët e ekonomisë
When:
February 15, 2022 @ 3:31 pm – 4:31 pm
2022-02-15T15:31:00+01:00
2022-02-15T16:31:00+01:00

15 shkurt 2022 – Kryetari i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), z. Bledar Shella zhvilloi një takim me gazetarët e ekonomisë të mediave kryesore dhe portaleve në vend.

Z. Shella prezantoi për bashkëpunëtorët nga media rezultatet e industrisë bankare për vitin financiar 2021. Prioritetet e punës së AAB për vitin 2022 dhe rëndësia e rolit të medias në çështjet e edukimit financiar dhe digjitalizimit, ishin ndër temat me interes të cilat u diskutuan me të ftuarit.

Komunikimi i AAB me gazetarët e ekonomisë është një traditë në shërbim të transparencës dhe cilësisë së informimit të publikut.