Roadmap to Building a Culture of Engagement

21/11/2019

When:
November 21, 2019 @ 9:00 am – 4:30 pm
2019-11-21T09:00:00+01:00
2019-11-21T16:30:00+01:00
Where:
Tiranë
Shqipëria
Data 21 Nentor 2019
Qyteti Tirana
Cmimi 100 euro per pjesmarres. Perfshire edhe dreken dhe dy pushime per kafe.
Trainer David Turner

Shkarko Programin