Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Video – Norma e interesit dhe “formimi” i saj – “Banka Ime” / Korrik 2015

AAB në kuadër të angazhimit të saj në fushën e Edukimit Financiar, publikon videon më të fundit të serisë “Banka Ime”. Tema që kjo video prezanton është “Norma e interesit dhe “formimi” i saj”, e përzgjedhur pikërisht më qëllim sqarimin më në detaje të këtij treguesi, për rolin që ai luan, jo vetëm në ekonomi por edhe në jetën e përditshme të klientit bankar.

Norma e interesit dhe “formimi” i saj – “Banka Ime” / Korrik 2015