The Albanian Association of Banks (AAB) and Epoka University sign cooperation agreement

22/07/2021

Më 22 korrik 2021, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) dhe Universiteti Epoka…


AAB publishes the Annual Report 2020

30/06/2021

Albanian Banking Association (AAB) publishes the Annual Report for…


Meeting of the AAB Supervisory Board Members with the Governor Sejko

30/06/2021

On June 29, 2021, the members of the Supervisory Board of the Albanian Banking Association (AAB)…


Vaccination of banking sector employees begins

28/06/2021

The process of vaccination of employees of the banking sector against COVID-19, has initiated under the coordination


AAB organized the farewell ceremony for Mr. Silvio Pedrazzi

16/06/2021

On June 16, 2021, AAB organized the farewell ceremony for Mr. Silvio Pedrazzi…


CSR Report “Banks for Society” 2020

11/06/2021

For the seventh consecutive year, AAB publishes the annual Corporate Social Responsibility Report on the banking industry.


AAB publishes the New edition of Bankieri Magazine

28/04/2021

New edition of Bankieri Magazine

AAB published the 39


The AAB Assembly meeting

16/04/2021

The meeting of the AAB Assembly was held on April 15 th , 2021.


Në mbështetje të rregullimit të huadhënies konsumatore

02/04/2021

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) është njohur me projekt-vendimin për ndryshimet në rregulloren e Bankës…


Meeting with students

26/03/2021

On March 25, 2021, the Secretary General of the Albanian Banking Association…