New Informational Video on Consumer Loan

09/10/2017

AAB launched the video “Consumer Loan”, part of the informative video series “My bank”.


The Albanian Association of Banks organised the forum: Human Resources management in digital banking

04/10/2017

4 October 2017- AAB organized the HR forum entitled: ” Human Resources management in digital banking”


CSR Report 2016

26/09/2017

For the third consecutive year, AAB publishes the annual Corporate Social Responsibility


AAB organizes the workshop “How to Build a Profitable Card Business Portfolio”

22/09/2017

AAB and its Card Committee organized the workshop entitled “How to Build a Profitable


Activity with economic journalists

19/09/2017

The Albanian Association of Banks (AAB) on September 14-17, 2017, organized for the third consecutive year


Memorandum of cooperation

13/09/2017

The Albanian Association of Banks (AAB), the Insurers Association of Albania (IAA), and Life Insurers, Pensions and Investment Funds Association (LPIFA) entered into a Memorandum of Cooperation. The General Executive Director of the Albanian Financial Supervision Authority, Chief Executives of banks and insurance companies, together with experts of the financial sector were present in today’s ceremony. The […]


Memorandum of cooperation

13/09/2017

The Albanian Association of Banks (AAB), the Insurers Association of Albania (IAA), and Life Insurers, Pensions and Investment Funds Association (LPIFA) entered into a Memorandum of Cooperation. The General Executive Director of the Albanian Financial Supervision Authority, Chief Executives of banks and insurance companies, together with experts of the financial sector were present in today’s ceremony. The […]


Statistics: The new system of data processing is now online

12/09/2017

The new system of statistical data processing is now online. You can use it by clicking here.


Lancimi i Programit “Edukimi i Punëkërkuesve të Rinj në Sektorin Bankar”

05/04/2017

Tiranë, më 5 prill 2017 – Në vijim të punës për promovimin dhe nxitjen e punësimit tek të rinjtë dhe rritjen e potencialit të burimeve njerëzore të sistemit bankar, Shoqata Shqiptare e Bankave dhe Partnerët Shqipëri organizuan lancimin e Programit “Edukimi i Punëkërkuesve të Rinj në Sektorin Bankar”. Gjatë takimit u mbajt një fjalë përshëndetëse […]


Partnerët Shqipëri hap aplikimet për programin “Edukimi i Punëkërkuesve të Rinj në Sektorin Bankar”

01/03/2017

Partnerët Shqipëri në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave, do të organizojnë një program intensiv formimi për punëkërkuesit e rinj të cilët janë duke hedhur hapat drejt karrierës profesionale në sektorin bankar. Ky program i cili ofron mundësi edukimi dhe zhvillimi nëpërmjet metodave më bashkëkohore të të mësuarit dhe ekspertizës shumëdimensionale të lektorëve të angazhuar […]