Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Webinarin III “Siguria Kibernetike – Eksperienca Shqiptare”
When:
October 29, 2020 @ 11:00 pm – October 30, 2020 @ 12:00 am
2020-10-29T23:00:00+01:00
2020-10-30T00:00:00+01:00

Në kuadër të muajit Evropian të Sigurisë Kibernetike, do të vijojmë, ditën e enjte datë 29 tetor 2020, ora 11:00 -12:00 me ku do të kemi të ftuar përfaqësues të institucioneve shtetërore për të sjellë edhe njëherë në vëmendjen e publikut rëndësinë mbi ndërgjegjësimin mbi sigurinë kibernetike për individin dhe bizneset si edhe disa problematika të hasura deri tani.

Të ftuar Dr. Vilma TOMCO, Drejtor i Përgjithshëm, Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike

Kryekomisar Dr. Hergis JICA, Shef i Njësisë së Hetimit të Krimit Kibernetik, Policia e Shtetit.