Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Seminar: Garancitë Bankare
When:
May 14, 2015 @ 9:34 am – May 15, 2015 @ 10:34 am
2015-05-14T09:34:00+02:00
2015-05-15T10:34:00+02:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

Seminari do të fokusohet në zhvillimet e fundit të garancive bankare ndërkombëtare, duke i dhënë një theks të veçantë zbatimit të URDG 758 – Rregullat Uniforme të ICC për Garanci Kërkesën.

Tarifa e regjistrimit përfshin dokumentacionin e trajnimit, drekat dhe një libër të rregullave URDG të ICC-së.

Për dy ose më shumë pjesëmarrës nga i njëjti institucion aplikohet 10% zbritje!

Ky Seminar është një domosdoshmëri për:

  • Bankierë që punojnë me garancitë bankare, biznesi ose operacional;
  • Specialistë biznesi të fokusuar në financimin e tregtisë;
  • Specialistët bankierë në marrëdhënie me klientin, manaxherët;
  • Avokatët, këshilltarë ligjorë, juristë , mbikëqyrës financiarë, inspektorë, siguruesit me përvojë në financimin e tregtisë.

Tarifë Regjistrimi

Anëtarët e ICC Albania        250 € (+ TVSH 20%)
Jo-anëtarët e ICC Albania    300 € (+ TVSH 20%)

Regjistrohuni tani dhe Shkarkoni Broshurën
Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni në adresën elektronike: info@icc-albania.org.al

Ky trajnim organizohet nga:

Gallery