Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Leksion i hapur me studente të UET
When:
February 8, 2022 @ 4:02 pm – 5:02 pm
2022-02-08T16:02:00+01:00
2022-02-08T17:02:00+01:00
Leksion i hapur me studente të UET

Në 8 Shkurt 2022, Sekretari i Përgjithshëm i AAB, z. Spiro Brumbulli , ishte
i ftuar në forumin e organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës (UET)
për të bashkëbiseduar për “Kriptomonedhat në tregun shqiptar” me studentët e
ekselencës të cikleve të studimit bachelor dhe master në Departamentin e
Ekonomiksit dhe Financës.