Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Java e Parasë 2022 Rinia dhe Bankingu digjital: Leksione të hapura në universitete
When:
March 25, 2022 @ 8:13 am – 9:13 am
2022-03-25T08:13:00+01:00
2022-03-25T09:13:00+01:00

Më 24 dhe 25 mars 2022, në kuadër të Javës së Parasë, në bashkëpunim me bankat anëtare AAB organizoi leksione të hapura me temën “Rinia dhe Bankingu Digjital”. Përfaqësuesit e bankave iu drejtohen studentëve për t’i ndërgjegjësuar mbi rëndësinë e kulturës financiare si pjesë e formimit të përgjithshëm. Gjatë leksioneve u prezantua orientimi dhe përparësia që bankat kanë drejt plotësimit të nevojave të klientëve nëpërmjet kanaleve digjitale, pasi  ndryshimi i sjelljes konsumatore detyron bankat që të ofrojnë produkte dhe shërbime jo vetëm në mënyrë tradicionale. E ardhmja i takon mënyrës digjitale!

 

Leksionet organizohen në bashkëpunim me disa universitete:

  • Fakulteti i Shkencave të Natyrës (FSHN)
  • Universiteti Epoka
  • Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës
  • Universiteti Europian i Tiranës
  • Tirana Business University (TBU)
  • Universiteti Luigj Gurakuqi, Shkodër,
  • Universiteti Aleksandër Xhuvani, Elbasan.