Forumi i Bashkëpunimit të rajonit të Ballkani & Detit të zi

25/05/2017

When:
May 25, 2017 @ 8:24 am – May 26, 2017 @ 9:24 am
2017-05-25T08:24:00+02:00
2017-05-26T09:24:00+02:00
Where:
Serres
Greece

Rajoni i Ballkanit dhe Detit të Zi ka rëndësi të madhe për stabilitetin dhe zhvillimin e Evropës Juglindore.

Agjenda e Forumit të Bashkëpunimit të rajonit të Ballkanit dhe Deti i Zi ka për qëllim të sjellë përditësimet më të fundit të praktikave më të mira, modelet e biznesit, mjetet krijuese dhe ide të reja,.

Stabilitet | Rritje | Bashkëpunim

www.balkansblackseaforum.org/

Balkans BlackSea Forum 2017 Registration Fees.pdf

Balkans & BlackSea Cooperation Forum_profile_v8.pdf

Balkans & Black Sea Cooperation Forum_Sponsorship_v3.pdf

Gallery