Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Deloitte – seminar i dedikuar për TVSH
When:
March 13, 2015 @ 9:40 am – 10:40 am
2015-03-13T09:40:00+01:00
2015-03-13T10:40:00+01:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

Deloitte organizoi në ambientet e AAB një seminar me fokus ligjin e ri të TVSH-së në industrinë bankare. Ekspertët e Deloitte prezantuan dhe diskutuan ndryshimet në Ligj si dhe në Udhëzimin e publikuar së fundmi, duke i’u referuar transaksioneve më të rëndësishme midis bankave dhe klientëve të tyre vendas, të huaj si dhe dhe furnitorët dhe duke i analizuar ato në krahasim me dispozitat ligjore dhe praktikat në disa vende të BE.

Gallery