Aftësim në shitje dhe menaxhim shitjes

12/06/2019

When:
June 12, 2019 @ 1:41 pm – June 13, 2019 @ 2:41 pm
2019-06-12T13:41:00+00:00
2019-06-13T14:41:00+00:00

Data

12-13 Qershor

Max nr pax

15

Vendi

Tiranë

Trainer

Alexandra Kasmi