Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
AAB organizon seminarin – Financimi i SME-ve: Nga Plani i Biznesit tek financimi i Bankës
When:
October 11, 2013 @ 8:54 am – October 13, 2013 @ 9:54 am
2013-10-11T08:54:00+00:00
2013-10-13T09:54:00+00:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

AAB organizoi në datat 11-13 tetor 2016, me mbështetjen financiare të House of Training (ATTF Luxemburg) seminarin me temë “Financimi i SME-ve: Nga Plani i Biznesit tek financimi i Bankës”. Trajnimi u drejtua nga eksperti André Taymans dhe u ndoq nga 25 pjesëmarrës të 9 bankat anëtare. Tre objektivat kryesore të seminarit ishin:

  • përmirësimi i ekspertizës teknike dhe tregtare të punonjësve të bankës në dobi të marrëdhenies së tyre me SME-të që aplikojnë për një kredi për të financuar zhvillimin e aktiviteteve të tyre;
  • të kuptuarit më mirë se çfarë është një kërkesë për kredi “që ja vlen për t’u mbështetur” duke marrë për bazë projektin e biznesit dhe plan biznesin;
  • përmirësimi i të kuptuarit të fjalëve kyçe në financimin e SME-ve: “Informacion” – “Përpunimi i informacionit” – “Përdorimi i informacionit”

Gallery