Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Credit risk and cash flow analysis 6:49 pm
Credit risk and cash flow analysis
May 13 @ 6:49 pm – May 14 @ 7:49 pm
{:sq} Data 13-14 Maj 2020 dhe 20-21 Maj 2020 Minimumi i pjesëmarrësve 8 Bashkepunim House of Trainings, ATTF LUX Për marrë pjesë në këto trajnime duhen pasur parasysh 3 gjëra: Pjesëmarrësi të ketë një kompjuter[...]
14
Time management and productivity 7:15 pm
Time management and productivity
May 14 @ 7:15 pm – May 15 @ 8:15 pm
{:sq} Data 14-15 Maj 2020 Bashkepunim Lincoln Center Për marrë pjesë në këto trajnime duhen pasur parasysh 3 gjëra: Pjesëmarrësi të ketë një kompjuter dhe linjë të mirë internet Nivel i gjuhës angleze të jetë[...]
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Aftësim në shitje dhe menaxhim shitjesh 12:07 pm
Aftësim në shitje dhe menaxhim shitjesh
May 26 @ 12:07 pm – May 27 @ 12:22 pm
Opsion I: 26-27 Maj & 2-3 Qershor 2020 dhe/ose Opsion II: 2-3 & 9-10 Qershor 2020 Orari 9:00-12:15 4 seanca x 3h me 15″ pushim midis seancave AIEx LMS | elearning-aie.com | aie.al 150.- EUR/person* VAT Excluded softskills@aie.al |[...]
27
28
29
30
31