Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
20
Jun
Organizim i udhëtimit trajnues me gazetarët e ekonomisë

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), me mbështetjen e OTP Bank Albania, organizoi në datat 17 -19 qershor 2022, veprimtarinë e përvitshme me gazetarët ekonomikë. Kjo veprimtari është konceptuar si bashkëbisedim i hapur i përfaqësuesve të dy sektorëve përgjatë një udhëtimi edukues, njohës, dhe informues. Tematika kryesore kësaj here ishte digjitalizimi. 18 gazetarët e ekonomisë që […]

Read More
23
May
e-KYC & e-signature – solutions for financial institutions

On May 20, 2022, representatives of banks in Albania and Kosovo, were invited to the event entitled “e-KYC & e-signature – solutions for financial institutions”, organized by Mellon and Euronovate with a focus on digitalization. Participants were introduced to the solutions presented and clarified some issues in the implementation of the legal framework in force […]

Read More
16
Mar
Meeting of the AAB Supervisory Board with the AAB Finance and Accounting Committee

On March 16, 2022, the AAB Supervisory Board held a meeting with the members of the Finance and Accounting Committee.   The AAB Chairman, Mr. Bledar Shella, praised the commitment of the members of this committee, their contribution, and support to the proposals made by the Executive Office as well as the continuous provision of […]

Read More