Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
Leading as a manager coach 8:33 am
Leading as a manager coach
Oct 30 @ 8:33 am – Dec 10 @ 9:33 am
Leading as a manager coach
No: 6 Topic: Leading as a manager coach Dates: 30 November – 10 December Partner: ATTF
Leading as a manager coach 2:19 pm
Leading as a manager coach
Nov 30 @ 2:19 pm – Dec 10 @ 3:19 pm
No: 5 Topic: Leading as a manager coach Dates: 30 November, 1, 2, 3, 6, 7, 9 & 10 December 2021 Partner: ATTF
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
IFRS 9 Financial Instruments and Audit Perspective 5:04 pm
IFRS 9 Financial Instruments and Audit Perspective
Dec 16 @ 5:04 pm – Dec 17 @ 6:04 pm
Topic:IFRS 9 Financial Instruments and Audit Perspective Dates: 16, 17 December 2021
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Presentation of findings: the 2 nd part of the study “Customer confidence and perception in banks and the banking sector”

23/01/2020
When: January 23, 2020 @ 10:30 am

23 janar 2020 Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) prezantoi pjesën e dytë të studimit mbi besimin dhe perceptimin e klientëve në banka dhe sektorin bankar. Të ftuar ishin përfaqësues të bankave, të Bankës së Shqipërisë,[...]


Digital Finance (R)evolution

30/01/2020
When: January 30, 2020 @ 10:58 am – January 31, 2020 @ 11:58 am

Dates 30 – 31.01.2020 Max nr pax 15 – 25 Price 70 – 100 Euro Partner / Provider ATTF Programme


The AAB organized an open lecture on “The new model of banking”

16/01/2020
When: January 16, 2020 @ 4:52 pm – 5:52 pm

Më 16 janar, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, z. Spiro Brumbulli organizoi një leksion të hapur me temë “Modeli i ri i bankingut“. Në këtë leksion morën pjesë studentët e  programit të studimit Bachelor në “Financë-Kontabilitet”,  në Universitetin “Aleksandër[...]


Hack For Life

29/10/2019
When: October 29, 2019 @ 12:54 pm – 1:54 pm

Date 29 October City Tirana Expert: Mr Aleksandar Mirkovic, Serbia Programme{:}{:en}Date 28 October City Tirana Expert: Mr Aleksandar Mirkovic, Serbia Programme{:}


Hello Points workshop

25/10/2019
When: October 25, 2019 @ 8:12 am – 9:12 am

Date 25 October Max nr pax 16 City Tirana Trainer PoY Master Trainer Larissa Winter, Expert, AIEx Programme


Workshop organized by the AAB and VISA

24/10/2019
When: October 24, 2019 @ 8:16 am – 9:16 am

Më 24 tetor, AAB bashkëpunoi me kompaninë VISA në organizimin e një Workshop-i me praninë e dy ekspertëve të VISA CEMEA, Znj Anzhela Kashperuk, dhe Z. Srdjan Tutoric. Përfaqësues të nivelit të lartë nga departamentet[...]


Roadmap to Building a Culture of Engagement

21/11/2019
When: November 21, 2019 @ 9:00 am – 4:30 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

Data 21 Nentor 2019 Qyteti Tirana Cmimi 100 euro per pjesmarres. Perfshire edhe dreken dhe dy pushime per kafe. Trainer David Turner Shkarko Programin{:}{:en} Date 21 November 2019 City Tirana Cost 100 euro per[...]


Improving access to financial services for agribusiness

24/09/2019
When: September 24, 2019 @ 10:00 am – 2:00 pm

Data 24  Shtator Qyteti Tirana   Programi{:}{:en}Date 24  September City Tirana   Programme{:}


Manager as a coach

23/10/2019
When: October 23, 2019 @ 7:22 am – October 24, 2019 @ 8:22 am

Dates 23 – 24 October Min/max pax: 15 Partners AIEx Location Tirana Programme


Treasury Audit

24/09/2019
When: September 24, 2019 @ 1:27 pm – September 25, 2019 @ 2:27 pm

Dates 24 – 25 September Max nr pax: 20 City Tirana Price Members 350€/Non-members 390€ (VAT included) Partners AIIA Programe