Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
Auditing Resilience and Business Continuity Plan (BCP) 8:00 am
Auditing Resilience and Business Continuity Plan (BCP)
Sep 27 @ 8:00 am – Oct 1 @ 9:00 am
Auditing Resilience and Business Continuity Plan (BCP)
No: 2 Topic: Auditing Resilience and Business Continuity Plan (BCP) Dates: 27 September – 1 October Partner: ATTF
WOW-Effekt-SalesMaster® 9:22 am
WOW-Effekt-SalesMaster®
Sep 30 @ 9:22 am – Oct 1 @ 10:22 am
WOW-Effekt-SalesMaster®
No 3 Topic WOW-Effekt-SalesMaster® Dates 30.09 – 01.10.2021 Partner AIEx
2
3
4
WOW-Effekt-MasterPlan® 7:57 am
WOW-Effekt-MasterPlan®
Oct 4 @ 7:57 am – Oct 6 @ 8:57 am
WOW-Effekt-MasterPlan®
No: 4 Topic: WOW-Effekt-SalesMaster® Dates: 4 October – 6 October Partner: AIEx
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Leading as a manager coach 8:33 am
Leading as a manager coach
Oct 30 @ 8:33 am – Dec 10 @ 9:33 am
Leading as a manager coach
No: 6 Topic: Leading as a manager coach Dates: 30 November – 10 December Partner: ATTF
31

Assembly of Members meeting

10/12/2020
When: December 10, 2020 @ 11:28 am

 


Assembly of Members meeting

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 11:24 am

 


Agile Project Management

27/02/2020
When: February 27, 2020 @ 10:48 am – February 28, 2020 @ 11:03 am

Dates 27-28 February Partner / Provider Mark Engelhardt/AIEx Price/Euro 300+ Tvsh Max nr pax: 10 {:}{:en} Dates 27-28 February Partner / Provider Mark Engelhardt/AIEx Price/Euro 300+ Tvsh Max nr pax: 10 {:}


Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizon Darkën Vjetore

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 4:21 pm – 5:21 pm

Më 11 shkurt 2020, AAB organizoi Darkën Vjetore, aktivitetin e vetë tradicional të përfundimit të një viti financiar dhe përgatitjes për një vit tjetër, ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm të bankave anëtare, të ftuar[...]


Assembly of Members meeting

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 8:38 am – 9:38 am

Date: 11 February 2020 Activity: Assembly of Members meeting


The 8th meeting of the Albanian Network for Financial Education (ANFE) organized

29/01/2020
When: January 29, 2020 @ 4:40 pm – 5:40 pm

Sot, në datë 29.01.2020, nën kujdesin e Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), u organizua mbledhja e 8-të e ANFE. I ftuar në këtë takim të radhës ishte z. Altin Tanku, Drejtor i Departamentit të Kërkimeve[...]


Presentation of findings: the 2 nd part of the study “Customer confidence and perception in banks and the banking sector”

23/01/2020
When: January 23, 2020 @ 10:30 am

23 janar 2020 Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) prezantoi pjesën e dytë të studimit mbi besimin dhe perceptimin e klientëve në banka dhe sektorin bankar. Të ftuar ishin përfaqësues të bankave, të Bankës së Shqipërisë,[...]


Digital Finance (R)evolution

30/01/2020
When: January 30, 2020 @ 10:58 am – January 31, 2020 @ 11:58 am

Dates 30 – 31.01.2020 Max nr pax 15 – 25 Price 70 – 100 Euro Partner / Provider ATTF Programme


The AAB organized an open lecture on “The new model of banking”

16/01/2020
When: January 16, 2020 @ 4:52 pm – 5:52 pm

Më 16 janar, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, z. Spiro Brumbulli organizoi një leksion të hapur me temë “Modeli i ri i bankingut“. Në këtë leksion morën pjesë studentët e  programit të studimit Bachelor në “Financë-Kontabilitet”,  në Universitetin “Aleksandër[...]


Hack For Life

29/10/2019
When: October 29, 2019 @ 12:54 pm – 1:54 pm

Date 29 October City Tirana Expert: Mr Aleksandar Mirkovic, Serbia Programme{:}{:en}Date 28 October City Tirana Expert: Mr Aleksandar Mirkovic, Serbia Programme{:}