Meeting with the Minister of State for Protection of Entrepreneurship, Eduard Shalsi

27/02/2019
When: February 27, 2019 @ 1:52 pm – 2:52 pm

Drejtorët e përgjithshëm të bankave tregtare, zhvilluan sot një takim me Ministrin e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi. Në qendër të diskutimit ishte përmirësimi i klimës së biznesit. Duke theksuar qëndrueshmërinë, besueshmërinë,[...]


Risk Management (Asset and Liability Management)

23/10/2019
When: October 23, 2019 @ 4:24 pm – October 25, 2019 @ 5:24 pm

Date: 23 – 25 October 2019 Location: Tirana Max nr pax: 25 Trainer TBC Partner: ATTF LUX Info: Booking according “First in First served” method{:}{:en} Date: 23 – 25 October 2019 Location: Tirana Max nr[...]


How to increase their value to the organization

22/05/2019
When: May 22, 2019 @ 4:21 pm – May 23, 2019 @ 5:21 pm

Date: 22 – 23 Maj 2019 Location: Tirana Max nr pax: 20 Trainer Gregory John Coleman Partner: AIIA Info: A workshop for Internal Audit Directors and Managers Download{:}{:en}Date: 22 – 23 Maj 2019 Location: Tirana[...]


Retail Banking – New Distribution Channels & E-Banking

6/05/2019
When: May 6, 2019 @ 3:47 pm – May 8, 2019 @ 4:47 pm

Date: 06 – 08 Maj 2019 Location: Tirana Max nr pax: 25 Trainer TBC Partner: ATTF LUX Info: Booking according “First in First served” method{:}{:en} Date: 06 – 08 Maj 2019 Location: Tirana Max[...]


Credit Assessment & cash flow analyses

2/04/2019
When: April 2, 2019 @ 3:37 pm – April 5, 2019 @ 4:37 pm

Date: 02 April – 05 April 2019 Location: Tirana Max nr pax: 25 Trainer: Erik de Jong Partner: ATTF LUX info: Booking according “First in First served” method! See Attach program {:}{:en} Date: 02 April[...]


IFRS 9: Post-implementation challenges for Internal Auditors, Risk Managers and Compliance professionals

18/03/2019
When: March 18, 2019 @ 3:29 pm – March 19, 2019 @ 4:29 pm

Date: 18 March – 19 March 2019 Location: Tirana Max nr pax: 20 Trainer: Nicholas Christodoulou Partner: AIIA See Attach program {:}{:en}Date: 18 March – 19 March 2019 Location: Tirana Max nr pax: 20 Trainer: Nicholas[...]


International Arbitration: the road for expanding international business

28/02/2019
When: February 28, 2019 @ 3:10 pm – March 1, 2019 @ 4:10 pm

Date: 28 February – 01 March 2019 Location: Tirana Max nr pax: 20 Partner: ICC Albania See Attach program {:}{:en}Date: 28 February – 01 March 2019 Location: Tirana Max nr pax: 20 Partner: ICC Albania See[...]


Meeting on public-private cooperation for fighting cybercrime and online crime proceeds

29/01/2019
When: January 29, 2019 @ 9:58 am – 10:58 am

Më 29 janar 2019, Policia e Shtetit, me mbështetjen e Këshillit Evropian dhe në bashkëpunim me AAB-në, organizoi një takim mbi partneritetin publiko-privat për luftimin e krimit kompjuterik. Takimi synoi në rritjen e ndërgjegjësimit mbi[...]


Selling financial services and managing client relationships

11/02/2019
When: February 11, 2019 @ 9:27 am – February 13, 2019 @ 10:27 am

Date: 11 – 13 February 2019 Location: Tirana Download program{:}{:en} Date: 11 – 13 February 2019 Location: Tirana Download program{:}


Ceremoni përcjelljeje

12/12/2018
When: December 12, 2018 @ 2:18 pm – 3:18 pm

Më 12 dhjetor 2018, AAB organizoi ceremoninë përcjellëse të zotit Frederic Blanc, me rastin e përfundimit të detyrës si Drejtor i Përgjithshëm i Societe Generale Bank Shqipëri dhe largimit pas 5 vite pune në Shqipëri.[...]