Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
Auditing Resilience and Business Continuity Plan (BCP) 8:00 am
Auditing Resilience and Business Continuity Plan (BCP)
Sep 27 @ 8:00 am – Oct 1 @ 9:00 am
Auditing Resilience and Business Continuity Plan (BCP)
No: 2 Topic: Auditing Resilience and Business Continuity Plan (BCP) Dates: 27 September – 1 October Partner: ATTF
WOW-Effekt-SalesMaster® 9:22 am
WOW-Effekt-SalesMaster®
Sep 30 @ 9:22 am – Oct 1 @ 10:22 am
WOW-Effekt-SalesMaster®
No 3 Topic WOW-Effekt-SalesMaster® Dates 30.09 – 01.10.2021 Partner AIEx
2
3
4
WOW-Effekt-MasterPlan® 7:57 am
WOW-Effekt-MasterPlan®
Oct 4 @ 7:57 am – Oct 6 @ 8:57 am
WOW-Effekt-MasterPlan®
No: 4 Topic: WOW-Effekt-SalesMaster® Dates: 4 October – 6 October Partner: AIEx
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Leading as a manager coach 8:33 am
Leading as a manager coach
Oct 30 @ 8:33 am – Dec 10 @ 9:33 am
Leading as a manager coach
No: 6 Topic: Leading as a manager coach Dates: 30 November – 10 December Partner: ATTF
31

Project Finance

23/03/2021
When: March 23, 2021 @ 4:34 pm – March 31, 2021 @ 5:34 pm

Dates: 23- 26 March Time: 3 hour/day Sessions:  (29/3) 1 day of coaching ( 30 minutes per participant, the rest of the time the participants is free) On-line Platform: Webex Partner: ATTF Promotion Price : 50 Euro/participant Status: Registration Form Attach    [...]


Strategic Planning

9/03/2021
When: March 9, 2021 @ 4:30 pm – March 11, 2021 @ 5:30 pm

Dates: 9, 10 & 11.03.2021 Time: 09:00 – 14:00 On-line Platform: Adobe Connect Partner: AIEx Price: 250.- EUR/person* VAT Excluded     Programme{:}{:en}Dates: 9, 10 & 11.03.2021 Time: 09:00 – 14:00 On-line Platform: Adobe Connect Partner: AIEx Price: 250.- EUR/person* VAT Excluded  [...]


Design Thinking

16/02/2021
When: February 16, 2021 @ 4:17 pm – February 24, 2021 @ 5:17 pm

Dates: 16-17.02.2021 Time:  14:00 – 18:00, 09:30 – 13:30 On-line Platform: Zoom Platform & Mural Partner: AIEx Price: 250.- EUR/person* VAT Excluded     Programme{:}{:en}Dates: 16-17, 24.02.2021 Time:  14:00 – 18:00, 09:30 – 13:30 On-line Platform: Zoom Platform & Mural Partner: AIEx Price: 250.- EUR/person* VAT Excluded[...]


HR Development

25/02/2021
When: February 25, 2021 @ 4:03 pm – 5:03 pm

Time: 15:00 – 17:00 Sessions: coaching sessions, booked separately On-line Platform: ZOOM Partner: Network Tribe Price: 200 euro/participant, Bundle Price for 3 participants: 500 euro   Programme


Open online lecture

3/02/2021
When: February 3, 2021 @ 9:52 am – 10:52 am

Më  2 shkurt, Dr. Spiro Brumbulli, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së mbajti një leksion të hapur online me temën “Ekonomia, përfshirja financiare dhe bankat tregtare”, me pjesëmarrjen e studentëve nga Fakulteti i Biznesit, në universitetin “Aleksander Moisiu” Durrës, i cili  u koordinua[...]


HR Development

4/02/2021
When: February 4, 2021 @ 4:30 pm – February 18, 2021 @ 5:30 pm

Data:               4-11-18.01.2021 Kohezgjatja:   2 ore Max 15 participants Programi{:}{:en}Date:               4-11-18.01.2021 Duration:       2 hours Max 15 participants Programi {:}


Identifying and Mitigating Fraud and Malfeasance

2/02/2021
When: February 2, 2021 @ 4:24 pm – February 4, 2021 @ 5:24 pm

Data:               2-4.02.2021 Kohezgjatja:   3 ore Max 25 participants Programi{:}{:en}Date:               2-4.02.2021 Duration:       3 hours Max 25 participants Programi{:}


Selling And Negotiating Professionally

25/01/2021
When: January 25, 2021 @ 4:16 pm – January 26, 2021 @ 5:16 pm

Data:               25-26.01.2021 Kohezgjatja:   2 ore Max 12 participants Programi{:}{:en}Date:               25-26.01.2021 Duration:        2 hours Max 12 participants Programi{:}


Muaji Evropian i Sigurise Kibernetike

31/10/2020
When: October 31, 2020 @ 1:22 pm – 2:22 pm

Tetori shënon Muajin Evropian të Sigurisë Kibernetike. AAB dhe Komiteti i Sigurisë së Informacionit i AAB-së, organizuan një seri webinar-esh që u zhvilluan gjatë gjithë muajit. Ngjarjet digjitale të këtij viti synuan të eksplorojnë tendencat dhe sfidat kibernetike[...]


Innovation Management

15/12/2020
When: December 15, 2020 @ 9:00 am – December 16, 2020 @ 1:00 pm

Transformimi digjital dhe inovacioni janë dy temat që ndërlidhen dhe shtjellohen nga trajneri Michael Dell, CEO & Chief Disruptor i Warp Innovation, i cili ka një eksperiencë mbi 20-vjeçare në këtë fushë, duke operuar me[...]