Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
Open lecture 3:31 pm
Open lecture
Jun 4 @ 3:31 pm – 4:31 pm
{:sq}Leksion i hapur{:}{:en}Open lecture{:}
{:sq}Më 4 qershor, AAB përfaqësuar nga Admira Mlika, Drejtuese në Departamentin e Riskut të Kredisë në Bankën Kombëtare Tregtare (BKT) organzoi një leksion të hapur me temë “Menaxhimi i Riskut të Kredisë në situatën e[...]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Translating SDGs into Business

24/05/2018
When: May 24, 2018 @ 2:07 pm – 3:07 pm

24 May 2018 AAB në bashkëpunim me ICC Albania dhe United Nations në Shqipëri organizon më 24 maj 2018 workshop-in mbi Objektivat e Zhvillimit të Qendrueshëm (SDGs). Në vitin 2015, Kombet e Bashkuara përcaktuan 17 Objektivat e Zhvillimit[...]


GARP Course “Foundations of Financial Risk” and Training of Trainers (ToT)

18/06/2018
When: June 18, 2018 @ 3:43 pm – June 22, 2018 @ 4:43 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

Date 18-22 June 2018 Location Tirana Description A three-day GARP course, ‘Foundations of Financial Risk’, followed by an 80 multiple-choice question exam and a further ‘train the trainer’ (TOT) day and a half to teach[...]


Open lecture at Aleksandër Moisiu University of Durrës – Getting to know Internal Auditing – a Profession that makes a difference

17/05/2018
When: May 17, 2018 @ 10:42 am – 11:42 am

Në datën 17 maj, në bashkëpunim me  Fakultetin e Biznesit,  Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës (UAMD) u zhvillua një leksioni i hapur me temë “Prezantim mbi Auditimin e Brendshëm – Profesioni që bën një ndryshim”. Leksioni[...]


Emotional Intelligence

8/05/2018
When: May 8, 2018 @ 12:40 pm – 1:40 pm

Date 23-24 May 2018 Location Tirana Trainer Larissa Winter Partner AIEX Program


CIA Review

22/05/2018
When: May 22, 2018 @ 12:38 pm – May 23, 2018 @ 1:38 pm

Date 22-23 May 2018 Location Tirana Trainer Stavri Pashko Partner AIIA Program{:}{:en}Date: Date 22-23 May 2018 Location Tirana Trainer Stavri Pashko Partner AIIA Program{:}


Excellence in treasury sales

14/05/2018
When: May 14, 2018 @ 12:35 pm – May 15, 2018 @ 1:35 pm

Date 14-15 May 2018 Location Tirana Trainer Attila Mitzer Partner BACEE Program


Open Banking, APIs and PSD2

9/05/2018
When: May 9, 2018 @ 11:02 am – May 10, 2018 @ 12:02 pm

Date 9-10 May 20188 Location Tirana Trainer David Gyori Program


Fundamentals of Blockchain in Banking

7/05/2018
When: May 7, 2018 @ 10:56 am – May 8, 2018 @ 11:56 am

Date 7-8 May 2018 Location Tirana Trainer David Gyori Program


Card Forum

4/05/2018
When: May 4, 2018 @ 9:38 am – 10:38 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese 4 Maj 2018, Tiranë Përmbledhje Forumi i Kartave për vitin 2018, organizohet nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). Ky forum mbulon një spektër të gjerë të përfshirjes[...]


European Money Quiz in Albania: Promoting Financial Education

12/04/2018
When: April 12, 2018 @ 3:06 pm – 4:06 pm

Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë organizuan Quizin Evropian të Parasë me pjesëmarjen e rreth 500 nxënësve[...]