Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
Open lecture 3:31 pm
Open lecture
Jun 4 @ 3:31 pm – 4:31 pm
{:sq}Leksion i hapur{:}{:en}Open lecture{:}
{:sq}Më 4 qershor, AAB përfaqësuar nga Admira Mlika, Drejtuese në Departamentin e Riskut të Kredisë në Bankën Kombëtare Tregtare (BKT) organzoi një leksion të hapur me temë “Menaxhimi i Riskut të Kredisë në situatën e[...]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Leading through Emotional Intelligence

12/11/2018
When: November 12, 2018 @ 9:15 am – November 13, 2018 @ 10:15 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Dates 12 – 13 November 2018 Location Tirana Trainer Larissa Winter Partner AIEx Deadline 25 Tetor Price 300 Euro + Tvsh Min/max pax 12-14 Download program{:}{:en} Dates 12 – 13 November 2018 Location Tirana[...]


Information Security Management

18/10/2018
When: October 18, 2018 @ 9:04 am – 10:04 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Date 18 October 2018 Location Tirana Trainer Hristiyan Lazarov Partner ATTF Deadline 25 Shtator Price NO FEE Min/max pax 40 Download program{:}{:en} Date 18 October 2018 Location Tirana Trainer Hristiyan Lazarov Partner ATTF Deadline[...]


Manager as a Coach

17/10/2018
When: October 17, 2018 @ 8:55 am – October 19, 2018 @ 9:55 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Date 17-19 October 2018 Location Tirana Trainer Larissa Winter Partner AIEx Deadline 25 Shtator Price 375 Euro + Tvsh Min/max pax 12-14 Download program{:}{:en} Date 17-19 October 2018 Location Tirana Trainer Larissa Winter Partner[...]


Cyber and Information Security Management

15/10/2018
When: October 15, 2018 @ 8:47 am – October 17, 2018 @ 9:47 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Date 15-17 October 2018 Location Tirana Trainer Hristiyan Lazarov Partner ATTF Deadline 25 Shtator Price 200 Euro Min/max pax 20-25 Download programme{:}{:en} Date 15-17 October 2018 Location Tirana Trainer Hristiyan Lazarov Partner ATTF Deadline[...]


Fraud Management

18/09/2018
When: September 18, 2018 @ 9:00 am – September 19, 2018 @ 10:00 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Date 18-19 September 2018 Location Tirana Trainer Konrad Krupinski Partner PWC Download programme


Talent Assessment

12/06/2018
When: June 12, 2018 @ 1:54 pm – June 13, 2018 @ 2:54 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

Date 12-13 June 2018 Location Tirana Trainer Perl Carlsson Download programme{:}{:en} Date 12-13 June 2018 Location Tirana Trainer Perl Carlsson Download programme{:}


The annual SWIFT User Group Meeting (“UGM”)

7/06/2018
When: June 7, 2018 @ 10:52 am – 11:52 am

Më 7 qershor, AAB mirëpriti organizimin e mbledhjes vjetore të UGM-së. Takimi i punës u zhvillua në 2 pjesë dhe në të morën pjesë përfaqësues të bankave anëtare si p.sh.: drejtues të sigurisë së informacionit[...]


Open Lecture by Heads of Internal Audit Departments at the Aleksander Xhuvani University in Elbasan

31/05/2018
When: May 31, 2018 @ 1:00 pm – 2:00 pm

Në datë 31 maj 2018, AAB në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan organizoi një leksion të hapur me studentët e Fakultetit Ekonomik në këtë universitet. Gjatë këtij leksioni i cili u drejtua nga[...]


Open lecture at UET

29/05/2018
When: May 29, 2018 @ 9:54 am – 10:54 am

Në datë 29 maj 2018, në Universitetin Europian të Tiranës (UET) u mbajt një leksion i hapur me studentë të Fakultetit Ekonomik me pjesmarrjen e znj. Silvana Zoto, Kryetare e Komitetit të Auditimit të Brendshëm[...]


Roundtable on the General Data Protection Regulation

29/05/2018
When: May 29, 2018 @ 2:30 pm – 3:30 pm

Në datë 29 maj 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi një tryezë diskutimi me fokus Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR). Përfaqësues të Raiffeisen Bank prezantuan ndryshimet dhe kërkesat kryesore të[...]