Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
The AAB organized an open lecture on “The new model of banking” 4:52 pm
The AAB organized an open lecture on “The new model of banking”
Jan 16 @ 4:52 pm – 5:52 pm
{:sq}Më 16 janar, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, z. Spiro Brumbulli organizoi një leksion të hapur me temë “Modeli i ri i bankingut“. Në këtë leksion morën pjesë studentët e  programit të studimit Bachelor në “Financë-Kontabilitet”,  në Universitetin “Aleksandër[...]
17
18
19
20
21
22
23
Presentation of findings: the 2 nd part of the study “Customer confidence and perception in banks and the banking sector” 10:30 am
Presentation of findings: the 2 nd part of the study “Customer confidence and perception in banks and the banking sector”
Jan 23 @ 10:30 am
{:sq}23 janar 2020 Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) prezantoi pjesën e dytë të studimit mbi besimin dhe perceptimin e klientëve në banka dhe sektorin bankar. Të ftuar ishin përfaqësues të bankave, të Bankës së Shqipërisë,[...]
24
25
26
27
28
29
30
Digital Finance (R)evolution 10:58 am
Digital Finance (R)evolution
Jan 30 @ 10:58 am – Jan 31 @ 11:58 am
Dates 30 – 31.01.2020 Max nr pax 15 – 25 Price 70 – 100 Euro Partner / Provider ATTF Programme
31

Presentation of findings: the 2 nd part of the study “Customer confidence and perception in banks and the banking sector”

23/01/2020
When: January 23, 2020 @ 10:30 am

23 janar 2020 Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) prezantoi pjesën e dytë të studimit mbi besimin dhe perceptimin e klientëve në banka dhe sektorin bankar. Të ftuar ishin përfaqësues të bankave, të Bankës së Shqipërisë,[...]


Digital Finance (R)evolution

30/01/2020
When: January 30, 2020 @ 10:58 am – January 31, 2020 @ 11:58 am

Dates 30 – 31.01.2020 Max nr pax 15 – 25 Price 70 – 100 Euro Partner / Provider ATTF Programme


The AAB organized an open lecture on “The new model of banking”

16/01/2020
When: January 16, 2020 @ 4:52 pm – 5:52 pm

Më 16 janar, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, z. Spiro Brumbulli organizoi një leksion të hapur me temë “Modeli i ri i bankingut“. Në këtë leksion morën pjesë studentët e  programit të studimit Bachelor në “Financë-Kontabilitet”,  në Universitetin “Aleksandër[...]


Selling Financial Services

17/06/2020
When: June 17, 2020 @ 9:00 am – June 19, 2020 @ 5:00 pm

Dates 17-19 June Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider ATTF {:}{:en} Dates 17-19 June Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider ATTF {:}


Credit Assessment Management

11/05/2020
When: May 11, 2020 @ 9:00 am – May 13, 2020 @ 5:00 pm

Dates 11-13 May Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider ATTF {:}{:en} Dates 11-13 May Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider ATTF {:}


The leader as a coach

18/03/2020
When: March 18, 2020 @ 9:00 am – March 20, 2020 @ 5:00 pm

Dates 18-20 March Max nr pax: 25 Price/Euro 350 Euro Partner / Provider Gilles de Ossona {:}{:en} Dates 18-20 March Max nr pax: 25 Price/Euro 350 Euro Partner / Provider Gilles de Ossona {:}


Excellence in Sales & Negotiations

17/03/2020
When: March 17, 2020 @ 9:00 am – March 18, 2020 @ 5:00 pm

Dates 17-18 March Max nr pax: 16 Price/Euro 300+ Tvsh Partner / Provider Eric Molin/AIEx {:}{:en} Dates 17-18 March Max nr pax: 16 Price/Euro 300+ Tvsh Partner / Provider Eric Molin/AIEx {:}


Retail Banking, new distributions channels and E-banking

2/03/2020
When: March 2, 2020 @ 9:00 am – March 4, 2020 @ 5:00 pm

Dates 2-4 March Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider Christian Moreels /ATTF {:}{:en} Dates 2-4 March Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider Christian Moreels /ATTF {:}


Empowering Women in times of Challenge & Change

6/03/2020
When: March 6, 2020 @ 9:00 am – 5:00 pm

Dates 6 March Max nr pax: 20 Price/Euro 150 + Tvsh Partner / Provider Freya Schumann/AIEx {:}{:en} Dates 6 March Max nr pax: 20 Price/Euro 150 + Tvsh Partner / Provider Freya Schumann/AIEx {:}


Agile Project Management

27/02/2020
When: February 27, 2020 @ 9:00 am – February 28, 2020 @ 5:00 pm

Dates 27-28 February Partner / Provider Mark Engelhardt/AIEx Price/Euro 300+ Tvsh Max nr pax: 10 {:}{:en} Dates 27-28 February Partner / Provider Mark Engelhardt/AIEx Price/Euro 300+ Tvsh Max nr pax: 10 {:}