Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Darkë pune me Komitetin e Përpushmërisë

Kryetari i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB) dhe Drejtor i Përgjithshëm i OTP Bank Albania, z. Bledar Shella së bashku me anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të AAB-së, kanë zhvilluar një darkë pune me anëtarët e Komitetit të Përputhshmërisë. Në fokusin e bisedimeve ishte vlerësimi i punës së këtij Komiteti, roli që ka kanë luajtur në zgjidhjen e çështjeve me të cilat është përballur sektori bankar, si dhe mbështetja nga strukturat e AAB-së për të ardhmen.

Gallery