Njoftim nga banka Societe Generale Albania

07/06/2018

Në vijim të informacioneve të pavërteta dhe të pabazuara të publikuara


Zhvillon punimet Forumi i Kartave

04/05/2018

Në datë 4 maj 2018 zhvilloi punimet Forumi i Kartave, organizuar nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), me temë: “Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese”. Ky forum u organizua me mbështetjen e PayLink dhe Asseco. Të pranishëm në forum ishin përfaqësues nga institucionet shtetërore, nga banka qendrore, nga bankat tregtare, nga shoqëritë financiare jo […]


Çelet Java e Parasë

12/03/2018

Gjatë javës 12-18 mars 2018, Banka e Shqipërisë, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave dhe mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Agjencisë së Sigurimit të Depozitave (ASD), Junior Achievement (JA), Shërbimit Kombëtar për Rininë (SHKR), organizojnë aktivitete të larmishme për fëmijët dhe të rinjtë. Në thelb të këtyre aktiviteteve qëndron edukimi financiar, […]


Tryezë diskutimi mbi sektorin bankar italian dhe shqiptar

20/02/2018

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi më 20 shkurt një tryezë diskutimi


Zgjidhet Kryetari i ri i Shoqatës Shqiptare të Bankave

22/01/2018

Asambleja e Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), zhvilloi mbledhjen e radhës


Fjala e Kryetarit të AAB-së në Darkën e Vitit të Ri të Shoqatës Shqiptare të Bankave

21/12/2017

Mirëmbrëma dhe mirë se erdhët në këtë darkë të fund vitit të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB). Z. Guvernator, Ju falënderoj që na nderuat me pjesëmarrjen Tuaj.


Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, merr pjesë në takimin përmbyllës të vitit të organizuar nga Shoqata Shqiptare e Bankave

21/12/2017

I nderuar z. kryetar, Të nderuar drejtues të bankave, Të dashur miq dhe kolegë, Si gjithmonë, është kënaqësi të jem në takimin përmbyllës të vitit 2017 me drejtuesit e sistemit bankar në Shqipëri, një aktivitet ky i përvitshëm që organizohet nën kujdesin e Shoqatës Shqiptare të Bankave. Në adresimin e sotëm do të doja të […]


Zhvillon punimet Konferenca e 2-të e AAB-së “Bankat dhe rritja ekonomike”

16/11/2017

14 tetor 2017 – Shoqata Shqiptare e Bankave organizoi konferencën e saj të dytë me temë: “Bankat dhe rritja ekonomike”. Konferenca u ndoq nga: Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Edi Rama; Ministri i Financave dhe Ekonomisë, z. Arben Ahmetaj; Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko. Zëvendës Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, z. […]


Fjala e Kryetarit të AAB-së në konferencën e dytë të Shoqatës Shqiptare të Bankave

15/11/2017

Shkëlqesia Juaj Z. Kryeministër Edi Rama, Të nderuar Ministra, I nderuar Guvernator Sejko, Të nderuar përfaqësues të shquar të Bankës Botërore, FMN dhe BERZH Të dashur kolegë, Zonja dhe Zotërinj, mirëmëngjesi, Është kënaqësia ime t’ju jap mirëseardhjen sot në Konferencën e Dytë Vjetore të Shoqatës Shqiptare të Bankave. Tema e konferencës “Bankat për rritjen ekonomike […]


Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi

13/09/2017

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë (SHSSH), dhe Shoqata e Siguruesve të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimeve (SH.SJ.P.FI), nënshkruan më datë 13 shtator 2017 Memorandumin e Bashkëpunimit. Në ceremoninë e organizuar morën pjesë Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, drejtorë të përgjithshëm të bankave dhe shoqërive të sigurimit, […]