Për shërbimin përmbarimor gjyqësor privat

20/12/2019

AAB, me anë të një letre, u kërkon autoriteteve


Njoftim për shtyp: Mbi komisionet në llogaritë “Kontribute vullnetare, emergjenca”

27/11/2019

Mbi komisionet në llogaritë “Kontribute vullnetare, emergjenca”


Njoftim për shtyp: Platforma për rigjallërimin e kreditimit në Shqipëri

18/11/2019

Platforma për rigjallërimin e kreditimit


Shoqata Shqiptare e Bankave në ndihmë të zonave të dëmtuara nga tërmeti

17/09/2019

Më datë 16.09.2019, Kryetari i AAB-së, z. Silvio Pedrazzi, shoqëroi Ministren e Financave


Takim me Ministren Denaj

28/08/2019

Në datën 28 gusht 2019, përfaqësues të industrisë bankare zhvilluan një takim


Komitetit Ekzekutiv i Shoqatës Shqiptare të Bankave në takim me Guvernatorin Sejko

24/07/2019

Më datë 24 korrik 2019, Komiteti Ekzekutiv (KE) i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB)


Tryezë diskutimi mbi Open Banking & PSD2

13/06/2019

Më 12 qershor 2019, AAB dhe FacilizationEdukimi Financiar – AAB nderohet me çmim special

16/05/2019

Federata Evropiane Bankare nderon me një çmim special