Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
AAB organizon një leksion të hapur me temë “Modeli i ri i bankingut“ 4:52 pm
AAB organizon një leksion të hapur me temë “Modeli i ri i bankingut“
Jan 16 @ 4:52 pm – 5:52 pm
{:sq}Më 16 janar, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, z. Spiro Brumbulli organizoi një leksion të hapur me temë “Modeli i ri i bankingut“. Në këtë leksion morën pjesë studentët e  programit të studimit Bachelor në “Financë-Kontabilitet”,  në Universitetin “Aleksandër[...]
17
18
19
20
21
22
23
Besimi dhe perceptimi i klientëve në banka dhe sektorin bankar 10:30 am
Besimi dhe perceptimi i klientëve në banka dhe sektorin bankar
Jan 23 @ 10:30 am
{:sq}23 janar 2020 Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) prezantoi pjesën e dytë të studimit mbi besimin dhe perceptimin e klientëve në banka dhe sektorin bankar. Të ftuar ishin përfaqësues të bankave, të Bankës së Shqipërisë,[...]
24
25
26
27
28
29
30
Digital Finance (R)evolution 10:58 am
Digital Finance (R)evolution
Jan 30 @ 10:58 am – Jan 31 @ 11:58 am
Dates 30 – 31.01.2020 Max nr pax 15 – 25 Price 70 – 100 Euro Partner / Provider ATTF Programme
31