Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
20
Jun
Udhëtim trajnimi me gazetarë ekonomikë

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), me mbështetjen e OTP Bank Albania, organizoi në datat 17-19 qershor 2022, aktivitetin vjetor me gazetarë ekonomikë. Ky aktivitet është konceptuar si një bisedë e hapur mes përfaqësuesve të dy sektorëve përgjatë një rrugëtimi edukativ, njohës dhe informues. Tema kryesore këtë herë ishte digjitalizimi. 18 gazetarët ekonomikë që morën pjesë […]

Lexo më shumë
23
May
e-KYC & e-signature – zgjidhje për institucionet financiare

Më 20 maj 2022, përfaqësuesit e bankave në Shqipëri dhe Kosovë, ishin të ftuar në aktivitetin e titulluar “e-KYC & e-signature – zgjidhje për institucionet financiare”, organizuar nga Mellon dhe Euronovate me fokus digjitalizimin. Pjesëmarrësit u njohën me zgjidhjet e prezantuara dhe u qartësuan mbi disa çështje në zbatim të kuadrit ligjor në fuqi për nënshkrimin elektronik dhe njohjes së […]

Lexo më shumë
16
Mar
Takim i Bordit Mbikëqyrës të AAB me Komitetin e Financës dhe Kontabilitetit

Në 16 mars 2022, Bordi Mbikëqyrës i AAB-së zhvilloi një takim me anëtarët e Komitetit të Financës dhe Kontabilitetit.   Kryetari i AAB, z. Bledar Shella, vlerësoi angazhimin e anëtarëve të këtij komitetit, kontributin e tyre në mbështetjen me argumente të propozimeve të bëra nga Zyra Ekzekutive si dhe furnizimin e vazhdueshëm me të dhëna […]

Lexo më shumë