Muaji Evropian i Sigurise Kibernetike

31/10/2020
When: October 31, 2020 @ 1:22 pm – 2:22 pm

Tetori shënon Muajin Evropian të Sigurisë Kibernetike. AAB dhe Komiteti i Sigurisë së Informacionit i AAB-së, organizuan një seri webinar-esh që u zhvilluan gjatë gjithë muajit. Ngjarjet digjitale të këtij viti synuan të eksplorojnë tendencat dhe sfidat kibernetike[...]


enVision ECM Banking Solution

19/11/2020
When: November 19, 2020 @ 10:30 am – 11:30 am

Agenda Opening Speeches 10:30 – 10:33             Mr. Spiro Brumbulli AAB Secretary General 10:33 – 10:35             Mr. Salih Kanlı CBKSoft General Manager CBKSoft Company Profile Presentation[...]


Applying a behavioral approach to financial services

18/11/2020
When: November 18, 2020 @ 1:00 pm – 2:00 pm

The World Bank and the Albanian Association of Bank have the pleasure to invite You to a webinar on “Applying a behavioral approach to financial services”. This webinar is part of the Greenback Academy, a[...]


Webinarin III “Siguria Kibernetike – Eksperienca Shqiptare”

29/10/2020
When: October 29, 2020 @ 11:00 pm – October 30, 2020 @ 12:00 am

Në kuadër të muajit Evropian të Sigurisë Kibernetike, do të vijojmë, ditën e enjte datë 29 tetor 2020, ora 11:00 -12:00 me ku do të kemi të ftuar përfaqësues të institucioneve shtetërore për të sjellë[...]


Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social

22/10/2020
When: October 22, 2020 @ 11:00 am – 12:00 pm

Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}{:en}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}


Siguria Kibernetike në botën digjitale

15/10/2020
When: October 15, 2020 @ 11:00 am – 12:00 pm

Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00 – 12:00 Ku: ZOOM   {:}{:en}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00[...]


Analiza e CRM (Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin) mbi bazën e Big Data (të dhënat masive)

8/06/2017
When: June 8, 2017 @ 2:01 pm – 3:01 pm

Seminari solli një risi në qasjet e Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM), duke përdorur analizat në kohë reale, në fusha të tilla si: menaxhimi i vlerës së klientit, fushatat për konsumatorët, ose përvoja e[...]


Takim diskutimi në lidhje me ndryshimet më të fundit në Kodin e Punës

4/06/2016
When: June 4, 2016 @ 3:37 pm – 4:37 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

6 prill 2016 – Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi në ambientet e Sky Tower, një takim diskutimi në lidhje me ndryshimet më të fundit në Kodin e Punës. Të pranishëm ishin përfaqësues të sistemit[...]


Seminar për Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Financimit të Terrorizmit

26/06/2015
When: June 26, 2015 @ 9:51 am – 10:51 am
Where: Tiranë, Shqipëria

6 Qershor 2015 – Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave (DPPPP) organizoi në ambientet e “Vlora International Hotel” një seminar trajnimi rajonal, për punonjësit[...]


Deloitte – seminar i dedikuar për TVSH

13/03/2015
When: March 13, 2015 @ 9:40 am – 10:40 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Deloitte organizoi në ambientet e AAB një seminar me fokus ligjin e ri të TVSH-së në industrinë bankare. Ekspertët e Deloitte prezantuan dhe diskutuan ndryshimet në Ligj si dhe në Udhëzimin e publikuar së fundmi,[...]