Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
Cybersecurity in Digital Era 2:01 pm
Cybersecurity in Digital Era
May 5 @ 2:01 pm – May 6 @ 3:01 pm
Cybersecurity in Digital Era
Cybersecurity in Digital Era Dates: 5 – 6 May 2021 Time: 12:00 – 16:00 Sessions:  6 sessions of 3.5 hours each On-line Platform: Zoom Partner: AIIA Cost per participant: AIIA Members 190 € (VAT included) Non-members[...]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Seminar per drejtues dhe manaxhere te njësive te auditit te brendshem

22/05/2019
When: May 22, 2019 @ 9:00 am – May 23, 2019 @ 10:00 am

Dates 22 May 23 May – 2019r Location Tirana Topic How to increase their value to the organization Max nr pax: 20 Price/Euro Members 520 / Non-members 570 Trainer Gregory John Coleman Deadline: 10[...]


Retail Banking – New Distribution Channels & E-Banking

6/05/2019
When: May 6, 2019 @ 8:37 am – May 8, 2019 @ 9:37 am

Dates 06 – 08 Maj 2019 Location Tirana Topic Retail Banking – New Distribution Channels & E-Banking Max nr pax: 25 Price/Euro 200 Trainer Christian Moreels Partner ATTF LUX Deadline: 10 April See Attach[...]


HR Strategy

3/04/2019
When: April 3, 2019 @ 10:00 am – 11:00 am

Date 3 April – 2019 Location Tirana Topic HR Strategy Max nr pax 25 Price/Euro 55 Trainer Michael Messier Partner Lincoln See Attach program {:}{:en} Date 3 April – 2019 Location Tirana Topic HR Strategy[...]


Konferenca e 3-të e AAB-së “Bankat për zhvillim të qëndrueshëm”

13/03/2019
When: March 13, 2019 @ 4:52 pm – 5:52 pm

  Rreth konferencës   Konferenca organizohet nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) me rastin e 20 vjetorit të themelimit saj. Kjo ngjarje do të sigurojë pjesëmarrjen e institucioneve ndërkombëtare dhe kombëtare, politikë – bërësit[...]


Leadership Teams

20/05/2019
When: May 20, 2019 @ 6:36 pm – May 21, 2019 @ 7:36 pm

Dates 20 – 21 May – 2019 Location Tirana Topic Leadership teams Trainer Larissa Winter, MBA Partner AIEx – Austrian Institute of Excellence Programme


How to maximize return on relationship

11/03/2019
When: March 11, 2019 @ 6:33 pm – 7:33 pm

Programme


Change Management

1/04/2019
When: April 1, 2019 @ 6:23 pm – April 2, 2019 @ 7:23 pm

Hardly anyone likes change, most want it to stay the way it is. What to do before getting started? How do I make the head and abdomen for the upcoming change ready? How do I[...]


Takim me Ministrin e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi

27/02/2019
When: February 27, 2019 @ 1:52 pm – 2:52 pm

Drejtorët e përgjithshëm të bankave tregtare, zhvilluan sot një takim me Ministrin e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi. Në qendër të diskutimit ishte përmirësimi i klimës së biznesit. Duke theksuar qëndrueshmërinë, besueshmërinë,[...]


How to increase their value to the organization

22/05/2019
When: May 22, 2019 @ 4:21 pm – May 23, 2019 @ 5:21 pm

Dates 22 – 23 Maj 2019 Location Tirana Max nr pax: 20 Trainer Gregory John Coleman Info: A workshop for Internal Audit Directors and Managers Partner AIIA Download{:}{:en} Dates 22 – 23 Maj 2019[...]


Retail Banking – New Distribution Channels & E-Banking

6/05/2019
When: May 6, 2019 @ 3:47 pm – May 8, 2019 @ 4:47 pm

Dates 06 – 08 Maj 2019 City Tirana Max nr pax: 25 Trainer TBC Partner ATTF LUX Info Booking according “First in First served” method {:}{:en} Dates 06 – 08 Maj 2019 City Tirana[...]