Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
Leading as a manager coach 8:33 am
Leading as a manager coach
Oct 30 @ 8:33 am – Dec 10 @ 9:33 am
Leading as a manager coach
No: 6 Topic: Leading as a manager coach Dates: 30 November – 10 December Partner: ATTF
Leading as a manager coach 2:19 pm
Leading as a manager coach
Nov 30 @ 2:19 pm – Dec 10 @ 3:19 pm
No: 5 Topic: Leading as a manager coach Dates: 30 November, 1, 2, 3, 6, 7, 9 & 10 December 2021 Partner: ATTF
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
IFRS 9 Financial Instruments and Audit Perspective 5:04 pm
IFRS 9 Financial Instruments and Audit Perspective
Dec 16 @ 5:04 pm – Dec 17 @ 6:04 pm
Topic:IFRS 9 Financial Instruments and Audit Perspective Dates: 16, 17 December 2021
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Risku i kredisë dhe analiza e fluksit të parasë

13/05/2020
When: May 13, 2020 @ 6:49 pm – May 14, 2020 @ 7:49 pm

Data 13-14 Maj 2020 dhe 20-21 Maj 2020 Minimumi i pjesëmarrësve 8 Bashkepunim House of Trainings, ATTF LUX Për marrë pjesë në këto trajnime duhen pasur parasysh 3 gjëra: Pjesëmarrësi të ketë një kompjuter[...]


Mëngjes pune me gazetarët e ekonomisë dhe përfaqësues të medias

28/02/2020
When: February 28, 2020 @ 3:29 pm – 4:29 pm

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi një mëngjes pune me përfaqësues të medias audio – vizive dhe të shkruar, në kuadrin e forcimit të marrëdhënieve të punës dhe përmirësimit të vazhdueshëm të komunikimit ndërmjet dy[...]


Internal Capital and Liquidity Adequacy Assessment Process (ICLAAP): A risk based review.

9/03/2020
When: March 9, 2020 @ 10:06 am – March 10, 2020 @ 11:06 am

Dates 9-10 Mars Max nr pax: 16 Price/Euro AIIA Members 395 €Non-members 439 € Partner / Provider AIIA Deadline 17 February Notes See attach Programi{:}{:en} Dates 9-10 Mars Max nr pax: 16 Price/Euro AIIA[...]


Retail Banking, new distributions channels and E-banking

2/03/2020
When: March 2, 2020 @ 10:02 am – March 4, 2020 @ 11:02 am

Dates 2-4 March Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider Christian Moreels /ATTF Notes See attach Programi{:}{:en} Dates 2-4 March Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider Christian[...]


Mbledhje e Asamblesë së Anëtarëve

10/12/2020
When: December 10, 2020 @ 11:28 am

 


Mbledhje e Asamblesë së Anëtarëve

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 11:24 am

 


Agile Project Management

27/02/2020
When: February 27, 2020 @ 10:48 am – February 28, 2020 @ 11:03 am

Dates 27-28 February Partner / Provider Mark Engelhardt/AIEx Price/Euro 300+ Tvsh Max nr pax: 10 {:}{:en} Dates 27-28 February Partner / Provider Mark Engelhardt/AIEx Price/Euro 300+ Tvsh Max nr pax: 10 {:}


Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizon Darkën Vjetore

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 4:21 pm – 5:21 pm

Më 11 shkurt 2020, AAB organizoi Darkën Vjetore, aktivitetin e vetë tradicional të përfundimit të një viti financiar dhe përgatitjes për një vit tjetër, ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm të bankave anëtare, të ftuar[...]


Assembly of Members meeting

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 8:38 am – 9:38 am

Date: 11 February 2020 Activity: Assembly of Members meeting


Organizohet mbledhja e 8-të e Rrjetit Shqiptar për Edukimin Financiar (ANFE)

29/01/2020
When: January 29, 2020 @ 4:40 pm – 5:40 pm

Sot, në datë 29.01.2020, nën kujdesin e Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), u organizua mbledhja e 8-të e ANFE. I ftuar në këtë takim të radhës ishte z. Altin Tanku, Drejtor i Departamentit të Kërkimeve[...]